Now playing

Avatar
Rate this item
(0 votes)
Искам любов... Снимка: Рixabay.com

Искам любов...

By Published May 31, 2022

Искам любов, в която мъжът прави първата крачка. В която можеш да си позволиш да се почувстваш дама – да бъдеш ухажвана.

Да се правиш на недостъпна, на трудна за печелене, а това да не се мисли за надуто поведение, напротив да буди неговия интерес още повече. Да изкарва хищника в него, какъвто всъщност трябва да бъде изначално - по-силен.

Искам старомодна любов, в която най-важен е разговора и разходките. Дългите разходки, в които разкривате световете си. В които има закачка, в които има флирт. Които събуждат интереса в човека отсреща. Разпалват неговото желание да иска повече и повече.

Искам любов, в която всичко се случва стъпка по стъпка – никога накуп и изведнъж.

Искам търпелива любов – любов, която ти дава време, в което да разкриеш себе си. Бавна любов. Мързелива любов.

Искам старомодна любов, в която мъжът взима жената от вкъщи и я прибира отново там. Без да очаква тя да му се „разплати“ за това. Нямам нужда от романтична любов – от вечери в скъпи ресторанти, цветя и големи подаръци. Не бих знаела как да реагирам на тях.

Искам любов в ъгъла на забутано заведение. Пареща любов. Притаяваща дъха любов. Любов без маски, без въпросителни, без престореност. Чиста, невинна, проста. Старомодна любов. С внимание, с чувственост, със страст, с елегантност, с нежност. С мирис на вино, звук на джаз. На свещи.

Плавно, бавно, старомодно – пласт след пласт.

След пласт...

 

Автор: Силвия Крумова

Read 191 times
Станислав Тенев

"Музиката дава душа на вселената, криле на ума, полет на въображението и живот на всичко."
Платон

Login to post comments

За нас

  • Mix10 e независима медийна група, развиваща уеб проекти и онлайн издания в сферата на новините, забавленията, изкуството и свободното време. От създаването си се стремим да създаваме качествено съдържание, услуги и независима журналистика.

Контакти

улица Христо Ботев 1
Дупница, 2600
България
+359896360031
Mobile: +359892047200
www.plusradio.bg/

Цитат на деня

  • Животът е простичко нещо, но ние настояваме да го правим сложен. 

     

    Конфуций