Now playing

Avatar
Rate this item
(0 votes)
Пожелавам ти... Снимка: Рixabay.com

Пожелавам ти...

By Published March 29, 2022

Пожелавам ти да се влюбиш в живота. Първо в него.

В цветята, в небето, в птиците. В магията, която съдържа раждането на нов живот. Във възможностите, които ти предлага новият ден. В очите, които горят и търсят нови светове. Да се влюбиш във възможността, която имаш всеки ден да започнеш отначало.

Да бъдеш различен. Да бъдеш друг.

Да се запознаваш с нови хора и да откриваш част от себе си в тях. Пожелавам ти да се влюбиш в сутрешната роса, в пясъка и стъпките, които правят краката ти по пясъка. В морето, гларусите, в моряците и забравените рибарски лодки.

В новите места, които очакваш да ги посетиш.

Пожелавам ти да се влюбиш в шума на вълните и да намериш покой там. В музиката. Пожелавам ти да се влюбиш във вечерите, които прекарваш с някой и говорите безкрайно. В улиците на нощния град. В лампите, светулките и слънцето.

Пожелавам ти да се влюбиш в болката и да я търсиш в хората. Да разбереш, че точно тя ни прави това, което сме и да не бягаш от нея. Пожелавам ти да се влюбиш в цветовете, виното и шоколада. В полските цветя. В мечтите си.

В самия живот. Първо в него. Влюби се в самото усещане, че си жив. В дивотията, която носи със себе си това. Накарай очите си да блестят. Да бъдат жадни и ненаситни.

Да бъдат любов.

 

Автор: Силвия Крумова

Read 118 times
Станислав Тенев

"Музиката дава душа на вселената, криле на ума, полет на въображението и живот на всичко."
Платон

Login to post comments

За нас

  • Mix10 e независима медийна група, развиваща уеб проекти и онлайн издания в сферата на новините, забавленията, изкуството и свободното време. От създаването си се стремим да създаваме качествено съдържание, услуги и независима журналистика.

Контакти

улица Христо Ботев 1
Дупница, 2600
България
+359896360031
Mobile: +359892047200
www.plusradio.bg/

Цитат на деня

  • Животът е простичко нещо, но ние настояваме да го правим сложен. 

     

    Конфуций